Sommerfugl forhave

Sommerfugl forhave. Bliver du med?
Hvor rart ville det være, hvis mange mennesker lavede en sommerfugl i haven i år. Gaderne ville være meget lysere. Og mange sommerfuglehave giver et smukt blomstrende bånd i din by eller landsby, hvor sommerfugle og bier finder vej. Blomster og sommerfugle gør alle glade.

 

Oprettelse af en sommerfuglhave
Hvordan opretter du en sommerfuglhave? Læs videre, så forklarer jeg det for dig. Selvom du har et lille stykke forhave, kan du stadig gøre det til en sommerfuglehave. Det er vigtigt at vælge de rigtige planter.

 

Tegning design forhave
Du kan selv lave et design til din forhave. Mål din forhave og lav en tegning på papir. Tegn de eksisterende planter såsom træer. Lav derefter et godt mønster af øer eller cirkler. Hvis du vil have en sti gennem din forhave (f.eks. Lavet af træbark), skal du også logge på dette. Du vil snart plante forskellige typer blomstrende planter på øerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Lean Blog by Crimson Themes.