Grav din have eller ej?

Graver du din køkkenhave eller blomsterhave hvert år? Meningerne er forskellige. Forstyrrelse af jordliv er en af ​​grundene til ikke at grave din have. Charlie Nardozzis bog “Den undoterede have” beskriver fordelene ved ikke at grave din have.

Havegravning gammeldags?

Jeg laver i øjeblikket et eksperiment med et stykke af haven. En del af det graves, som vi gør hvert år. Jeg graver ikke en anden del, og til dette følger jeg lektionerne fra Charlie Nardozzis bog. På billedet et stykke af haven med strimlet haveaffald fra sidste år. Det tørrer godt og er et fremragende organisk materiale til jordforbedring.

 

Efter frostperioden er der lidt tilbage af den. Det sparer mig for mange fulde grønne beholdere, og det er smukt nærende materiale til haven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Lean Blog by Crimson Themes.