Hækplanter

Ud over løse hækplanter, der kan fortsætte med at vokse i din hæk, har vi også en bred vifte af færdige hække på Haagplanten.net. Disse hække leveres i den ønskede højde.

De er allerede beskåret i en lige hækform, og der er en bionedbrydelig papbeholder omkring rodkuglen, der kan gå i jorden med planterne. En færdiglavet hæk koster måske lidt mere end et par løse hækplanter, men du får en masse bekvemmelighed til gengæld. Vil du vide mere om fordelene ved hækplanter?

Straks en hæk i den ønskede højde

Det er et almindeligt problem for mange gartnere: du har fundet de perfekte hækplanter til din have, men de har brug for tiden til at nå den højde, hvor de passer til hæk. Det siger sig selv, at dette tager et stykke tid med langsomt voksende hækplanter som barlind og japansk kristtorn, men ventetider kan også være et problem, hvis folk vælger hækplanter med en noget højere vækstrate.

Hvis du vil plante en privatlivshæk i haven, foretrækkes det, at hækket beskyttes mod syn så hurtigt som muligt. Så vælg ikke straks et hegn: en færdiggjort hæk er meget smukkere og giver resultater lige så hurtigt.

Hvis du køber unge hækplanter i en bestemt højde hos os, kan hæk være lidt lavere efter den første beskæring. Imidlertid leveres en færdiggjort hæk straks til den højde, du har i tankerne. Vil du have privatliv i din have så hurtigt som muligt? Vælg derefter en færdiglavet hæk på 1,80 meter eller højere. Du skal kun sætte dette i jorden på leveringsdagen, og din have er straks beskyttet.

Men en færdiglavet prøve kan også være en god løsning til lavere hække. Overvej for eksempel en lav, lige buksbomhæk eller en af ​​de mange erstatninger til buksbom, der ligner den. De er bedst, når de beskæres meget tæt. Og hvis du vælger en færdiglavet hæk, får de straks deres perfekte form. En lav taks hæk til forhaven sælges også færdiglavet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Lean Blog by Crimson Themes.